Cum să aibă grijă de piele în timpul verii, cât și iarna

Satisfăcătoare eficient antidot nu există napégésre, pentru că, dacă s-au dezvoltat deteriorarea celulelor pielii, proces deja în curs de desfășurare într-un mod natural.

Nu uitați despre ochornie a pielii în timpul verii de la supraexpunerea la soare

De aceea este atât de important pentru prevenirea, la copii, în special, starea de sănătate a pielii, pentru că în primele 4-5 ani sunt esențiale. http://pantamel.info/cum-powerup-premium-de-avea-un-bronz-frumos-si-sanatos/

Copilăria bronzare-este justificată, pentru a crește adult vopsea formă de cancer de piele, sau melanom, riscul de malignum. Dar de fiecare bronzare, de asemenea,

lasă o amprentă de neșters pe piele, chiar dacă inițial nu are nici un semn vizibil. Pielea nu uita, skin-efectul pe termen lung se adaugă în sus, astfel încât fiecare arsuri de soare crește mai târziu, în formă de risc de dezvoltare a cancerului de piele.

De ardere a pielii, puteți folosi un duș rece sau o compresă rece. Cine rău tolera durerea, să ia un analgezic. La nivel local pe pielea inflamata poate face crema, care conțin cortizon, produsul aloe vera, sau poate activa vechi dureri în gât. Este important hidrateaza pielea, mai ales pe faza de exfoliere.

Enumerate medicamente reduce, dar nu elimină simptomele de bronz cursul natural al bolii, pentru că nu putem admite numai ajuta pentru a netezi plângeri. Dacă ars, este foarte important constantă,

deoarece este o inflamatie a pielii nu este în măsură de a îndeplini în mod corespunzător funcția de protecție, prin piele poate fi foarte mare pierdere de lichid, care trebuie înlocuit, este de dorit pentru a corespunzătoare de sare care conțin băuturi, cum ar fi bauturi sportive.

Ochelari de soare, pălărie, nu uitați, Lumina puternică a soarelui și radiațiile UV dăunătoare pentru ochi, de aceea ne proteja ochii noștri mari, ochelari de soare, lentile de contact. Mult mai puternic lumina este expus la o nuanta mai inchisa. La urma urmei, ochii copiilor sunt mai sensibile la acestea, se recomandă în special pentru pălării sau tobogane pălărie și ochelari de soare.

Cum să aibă grijă de sănătatea pielii în timpul iernii

În timpul iernii, un oarecare disconfort: frig, Îngheț și vânt de gheață. În cazul în care casa de frig, putem rotiți în sus de căldură. Toate marile piele de stres înseamnă: încălzire, aer uscat și puternic, ger, produce modificări permanente.

Acest articol este, de asemenea, poate fi interesat de tine, pielea, parul si unghiile, sănătatea noastră, vitamine-internă și externă frumusețea noastră oligoelemente rol important în frumusețea în timpul iernii, o atenție deosebită ar trebui să fie pielea noastră.

În perioada de iarnă, rezistenta pielii poate fi redusă în mod semnificativ. În încăperile încălzite, aer uscat deshidrateaza pielea. Aerul rece de iarna are un conținut redus de umiditate, astfel încât umiditatea din mediul ambiant. De ce dureri de iarnă de aer?

Frigul provoacă pielii de a contracta, pentru a menține căldura. Alimentarea cu sânge a pielii scade, ceea ce înseamnă că mai puțin oxigen și de substanțe nutritive. Piele iarna foarte rece, în aer substanțe nocive uv, vânt și aer uscat. Acest lucru poate duce la groasă de piele, exfoliere, mâncărime. Pielea devine sensibila, dur la atingere, diverse.

Haine groase, mănuși și o eșarfă de purtat naturale, dar te uiți la noi, nu ne putem ascunde de frig. în scopul de a menține? Chiar și în ciuda natural stratul protector al pielii mai subtire, dacă vă pasă de sănătatea pielii, pentru a proteja și hrăni, în timpul iernii, poate fi magnific, catifelat si cremos.

Pentru a realiza acest lucru, nu numai pe plan extern, aplicați un balsam, pentru a crede. Nu uitați că pielea noastră este în interiorul asistentele medicale trebuie să ne ajute sănătos, mai multe vitamine, nutritie, exercitii fizice si odihna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *