Cum să aibă grijă de pielea noastră

Birou de ziare mai mult decât s-au confruntat în ultimele zile, în luna aprilie, soarele poate arde de tine. După o iarnă lungă și o bună expunere la soare, de încărcare de vitamina D în magazine, cel puțin, în fiecare zi, timp de 15-20 de minute de ședere în aer liber, dar mai bine nu, la prânz, când cel mai puternic de radiații UV. Ce fel de crema de a alege, și cum pentru a calma durerea de arsuri solare?

Cum să aibă grijă de pielea ?


Deși dermatologii recomanda ca putem fugi de soare, endocrinolog, ortoped-medic de câțiva specialiști de cancer, vitamina D pret depozite pentru a recomanda pentru a profita de sezonul de primăvară-vară soare.

În ultimii ani, rezultatele studiului arată că de fapt niveluri adecvate de vitamina D reduce fracturi osoase, inflamației reumatismale, hipertensiune arteriala, ateroscleroza, cancer de sân, de colon, cancer, riscul de dezvoltare a diabetului zaharat de tip 1 și de tip 2, dar chiar probabilitatea de concepție de mai sus.

Prin urmare, în ciuda faptului că pielea este deja un soare de primăvară și de epuizare, noi nu începem chiar de protecție solară, pentru a da vina pe tine, după o iarnă lungă și completați în gol de vitamina D depozite!

Potrivit experților, în timpul iernii, după maghiar a populației, 70 la sută din deficitul de vitamina D, dar printre persoanele în vârstă, aceste date chiar mai mare, ajungând la 90 la sută. Este, pe de o parte, din cauza faptului că pielea vitamina-D-capacitatea odata cu varsta scade, pe de altă parte, limitarea mobilității din cauza lor pentru persoanele în vârstă de mai puțin de ședere în aer liber.

În fiecare zi un sfert de oră de mers pe jos de vitamina D depozitele de. Pentru a restabili nivelul de vitamina D în perioada de primăvară până în toamnă, așa că avem de a face de zi cu zi plimbări în termen de un sfert de oră într-un t-shirt, pantaloni scurți, adică, aproximativ suprafața corpului nostru de a cincea spectacole pe zi. Nu mai este nevoie de mai mult soare pentru a produce mai mult de vitamina D, expunerea la soare, dar este mai mult de expunere se pot aplica.

Cum să aibă grijă de piele ?


Este important, cu toate acestea, la sud, de zile nu mai evita. Deși UV încă de departe, de vară, valorile, national Weather service, potrivit datelor de la amiază, razele UV ajunge la un nivel, adică de peste 5 UV-indicele de cost.

Timp de o crema pentru bronzare la solar pentru a obține. Dacă, în plus față de cele de mai sus, mai mult, să se abțină de la exterior, rochia nu sunt acoperite, locuri de acum pune-le protecție solară!

Cine este acum de cumpărare până la următoarea sezonului de vară la crema, alege cel puțin 30-40 de factori trebuie să fie specifice. A 15-a zi cu factor de protecție solară, în cazul în care, din cauza consumului normal de apă în timp ce înot, băi, törülközés – crema relativ repede dispare.

Dacă ne putem permite acest lucru, cumpara biologice de protecție solară, acest lucru se datorează faptului că conținute de micro-particule, datorită nu numai bronzare și pigmentarea protejează, dar și a pielii, celule epiteliale și immunsejtjeit proteja, de asemenea, potențial genetice de daune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *